بازخواني وي‍ژگي‎هاي رييس جمهور اصلح در بيانات رهبر معظم انقلاب

ساخت وبلاگ
رييس‎‎جمهور بايد دور ازفساد واشرافي‌گري وحامي مستضعفين باشد

معيارهايي كه مي تواند براي عموم مردم راهگشا و مفيد باشد
تا بار ديگر به دور از دعواهاي روزمره سياسي و آزار دهنده،
راه انتخاب رييس جمهوري در طراز پيچ تاريخي پيش رو توسط ملت راحت تر باشد.


در این قسمت ويژگي هاي
« دوري از فساد، تجمل، اسراف و اشرافي گري»
رييس جمهور به همراه
«لزوم توجه وي به مستضعفين و طبقات محروم جامعه»
 مورد توجه است:

برای دیدن مشروح مطلب کلیک کنید ...

  مردم به دنبال رييس جمهور توانا، شاداب و با احساس مسئوليت باشند

رييس جمهور بايد با اخلاص، با نشاط، شاداب، شجاع، مردمي و انقلابي باشد

به كسي گرايش پيدا كنيد كه به دين و دنياي مردم اهميت مي دهد

رييس جمهور  توانايي كار اجرايي داشته و دلبسته نظام و قانون اساسي باشد

مستضعفين بيشتر بايد مورد توجه مسئولان باشند

 اصلح يعني كسي كه براي ريشه كني فقر و فساد عزم جدي داشته باشد

 مردم از دعواهاى سياسى و من خوبم و تو بدى خسته‌اند/ به مستضعفين توجه شود

 رييس جمهور دور از فساد ، اسراف، اشرافي گري و تجمل باشد

  مردم به دنبال رييس جمهور توانا، شاداب و با احساس مسئوليت باشند

"مردم بايد دنبال رئيس جمهورى باشند كه توانايى، شادابى، احساس مسؤوليت و آمادگى به‌كار داشته باشد."

بيانات‌ در ديدار مردم پاكدشت. 10 بهمن 83

رييس جمهور بايد با اخلاص، با نشاط، شاداب، شجاع، مردمي و انقلابي باشد

"مردم بايد با چشم باز در اين صحنه ى مهم حاضر شوند و ان شاءاللَّه خداى متعال كمك كند و دلهاى مردم را هدايت كند تا فرد با كفايت، شجاع، با اخلاص، داراى روح مردمى، شاداب و با نشاط، مؤمن به هدفها و ارزشهاى انقلاب، مؤمن به مردم، مؤمن به نيروى مردم و معتقد به حق مردم را انتخاب كنند؛ اين مهمترين بخش مشاركت عمومى مردم در امسال است."

بيانات در حرم رضوي عليه السلام. 1 فروردين 84

به كسي گرايش پيدا كنيد كه به دين و دنياي مردم اهميت مي دهد

"شما از نامزدِ خودتان حمايت كنيد، ديگران هم از نامزدِ خودشان حمايت كنند و به او رأى دهند. در پيدا كردن نامزد مورد نظر دقت كنيد. به كسى گرايش پيدا كنيد كه به دين مردم، به انقلاب مردم، به دنياى مردم، به معيشت مردم، به آينده‌ى مردم و به عزت مردم اهميت مى‌دهد. بحمداللَّه ميدان براى آزمودن و ديدن و شناختن باز است؛ ملت ما هم هشيار است."

 بيانات در سالگرد ارتحال حضرت امام خمينى(ره)  14 خرداد 84

رييس جمهور  توانايي كار اجرايي داشته و دلبسته نظام و قانون اساسي باشد

"هر كسى كه در خود صلاحيتى احساس ميكند و كار اجرائى بلد است، مى‌آيد و خود را در معرض انتخاب مردم ميگذارد. اداره‌ى مملكت و كار اجرائى، كار كوچكى نيست. كارهاى بزرگ و بارهاى سنگينى بر دوش مجريان سطوح بالاست. ممكن است كسانى كه در سطوح ديگرى كار ميكنند، ابعاد اين سنگينى را هم بعضاً تشخيص ندهند كه چقدر اين بار سنگين است. آن كسانى كه وارد ميدان ميشوند، بايد كسانى باشند كه در خود توانائىِ كشيدن اين بار را بيابند؛ صلاحيتهائى  را هم كه در قانون اساسى است و شوراى محترم نگهبان بر روى آنها تكيه خواهد كرد، در خودشان ملاحظه كنند و واقعاً وابسته و دلبسته‌ى به نظام و قانون اساسى باشند؛ بخواهند قانون اساسى را اجرا كنند؛ چون رئيس جمهور سوگند ميخورد كه قانون اساسى را اجرا كند؛ قسم دروغ كه نميشود خورد. كسانى كه اين را احساس ميكنند، در آن ميدان مى‌آيند؛ كسانى هم كه نه، قصد ندارند در اين صحنه حاضر شوند، در صحنه‌ى انتخاب كردن و كمك به پرشور شدن انتخابات شركت خواهند كرد."

بیانات در دیدار مردم قم   19 دي 91

مستضعفين بيشتر بايد مورد توجه مسئولان باشند

وقتى مى‌گوييم «مردم»، منظور همه طبقات مردمند؛ ليكن بديهى است كسانى از مردم بايد بيشتر مورد توجّه قرار گيرند كه بيشتر مورد محروميت قرار گرفته‌اند؛ لذا امام دائماً روى طبقات محروم و پابرهنگان كشور تكيه مى‌كردند. اين فريب است كه كسى ادعا كند براى مردم كار مى‌كند؛ اما در عمل، كار او براى طبقات مرفّه باشد، نه براى طبقات مستضعف و محروم. نه اين‌كه نبايد براى طبقات مرفّه كار كرد؛ آنها هم از حقوق عمومى كشور بايد بهره‌مند شوند؛ اما به آن كسى كه محروميت دارد و دستش از حقوق خود خالى مانده است، بايد بيشترِ توجّه و همّت و تلاش را اختصاص داد. لذا امام به طور دائم بر حقوق مستضعفان و محرومان و پابرهنگان تكيه مى‌كرد. عملاً هم در تمام مدت پيروزى انقلاب تا امروز و قبل از آن، كسانى كه بيش از همه سينه سپر كردند، از نظام دفاع كردند، سختيهاى نظام را به جان خريدند و در مقابل دشمنان ايستادند، طبقات محروم و پابرهنه و مستضعفان جامعه بوده‌اند. اينها بايد بيش از ديگران مورد توجّه قرار گيرند.

بيانات در مراسم سالگرد رحلت امام خمینی(ره).  14 خرداد 80

 اصلح يعني كسي كه براي ريشه كني فقر و فساد عزم جدي داشته باشد

اصلح يعنى چه كسى؟ يعنى كسى كه همين هدف‌ها را دنبال كند؛ يعنى كسى كه همين دردها را بداند و حس كند؛ يعنى كسى كه براى ريشه‌كنى فقر و فساد عزم جدى داشته باشد؛ يعنى كسى كه به حال قشرهاى محروم و مستضعف دل بسوزاند. اصلح كسى است كه هم به ترقى و پيشرفت كشور و توسعه‌ى اقتصادى و غيراقتصادى بينديشد؛ هم زير توهمات مربوط به توسعه، آن‌چنان محو و مات نشود كه از ياد قشرهاى مظلوم و ضعيف غافل بماند. اصلح كسى است كه به فكر معيشت مردم، دين مردم، فرهنگ مردم و دنيا و آخرت مردم باشد. اصلح كسى است كه بتواند اين بارِ عظيم را بر دوش بگيرد؛ هر كسى نمى‌تواند اين بار را بر دوش بگيرد؛ نشاط و حوصله و همت و قدرتِ لازم و هوشمندى لازم دارد. البته هر كس صلاحيتش در مراكز قانونى تأييد شود، صالح است؛ اما بايد در بين صالح‌ها گشت و صالح‌تر را پيدا و او را انتخاب كرد. اين، هنر شما مردم است.

بيانات در دیدار مردم شهرستان جيرفت   17 ارديبهشت 84

 مردم از دعواهاى سياسى و من خوبم و تو بدى خسته‌اند/ به مستضعفين توجه شود

مردم از دعواهاى سياسى و اختلافات سياسى و من خوبم و تو بدى خسته‌اند؛ مردم اين چيزها را دوست نمى‌دارند. در كشور كارهاى زيادى هست كه بايد انجام بگيرد؛ كارهاى زيادى هم انجام گرفته است. مشكلات فراوانى وجود دارد كه بايد برطرف شود؛ گره‌هايى هست كه بايد باز شود. در كشور بايد فساد ريشه‌كن شود؛ تبعيض نباشد؛ به طبقه‌ى مستضعف و محروم - بخصوص مستضعفينِ بى‌دست و پا - به‌طور ويژه توجه شود؛ اينها وظايف اسلامى ماست؛ وظايفى است كه قانون اساسى بر دوش همه‌ى مسئولان كشور گذاشته است؛ هيچ‌كس نمى‌تواند خود را از اين كارها بركنار بدارد. دعواهاى لفظى، شعارهاى لفاظى‌گونه، اسم از مفاهيم مبهم و بى‌سروته آوردن، مشكل مردم را حل نمى‌كند؛ مردم احتياج دارند به اين‌كه در ميدان عمل و كار، با لجن‌هايى كه نمى‌گذارد اين درياچه‌ى مصفا طراوت لازم را داشته باشد، مبارزه شود. كسى كه سر كار مى‌آيد - هر كس باشد، هر شعارى داده باشد، هر حرفى در مقام ادعا به مردم زده باشد - اولين وظيفه‌اش اين است كه براى گره‌گشايى مشكلات مردم آستين همت بالا بزند؛ همكاران خودش را از كسانى كه مؤمن به حق مردم و مؤمن به كارآيى نظام جمهورى اسلامى هستند، انتخاب كند؛ وارد ميدان عمل شود و براى مردم كار كند.

بيانات‌ در ديدار اقشار مختلف مردم‌   25 خرداد 84

 رييس جمهور دور از فساد ، اسراف، اشرافي گري و تجمل باشد

من نسبت به شخص، هيچ‌گونه نظرى ابراز نميكنم؛ اما شاخصهائى وجود دارد. بهترين، آن كسى است كه درد كشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم يگانه و صميمى باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافيگرى خودش نباشد. آفت بزرگ ما اشرافيگرى و تجمل‌پرستى است؛ فلان مسئول اگر اهل تجمل و اشرافيگرى باشد، مردم را به سمت اشرافيگرى و به سمت اسراف سوق خواهد داد... يكى از اساسى‌ترين كارها براى اينكه ما جلوى اسراف را بگيريم اين است كه مسئولين كشور، خودشان، كسانشان، نزديكانشان و وابستگانشان، اهل اسراف و اهل اشرافيگرى نباشند. ..  اولين كار اين است كه ما مسئولين كشور را، افرادى انتخاب كنيم كه مردمى باشند، ساده‌زيست باشند، درد مردم را بدانند و خودشان از درد مردم احساس درد كنند. اين هم به نظر من شاخص مهمى است. آگاهانه بگرديد؛ برسيد؛ و به آنچه كه رسيديد و تشخيص داديد، با قصد قربت اقدام كنيد؛ با قصد قربت پاى صندوق انتخابات برويد و خداى متعال اجر خواهد داد.

بيانات در جمع مردم استان كردستان‌ در ميدان آزادى سنندج‌ . 22 ارديبهشت 88


EXbloglor.comEX<-m-><-mm->lebaskhaki.blogfa.com<-mmm-> sicailos...
ما را در سایت sicailos دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sicailos sicailos بازدید : 754 تاريخ : 7 بهمن 1391 ساعت: 6:34